Κάτι τρέχει με τον «Ράφα»

Κρίση στις σχέσεις του με τον θείο και προπονητή του Τόνι, φέρεται να έχει προκύψει για τον Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά ο Ισπανός έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες.

«Πιστεύω 100% στην ομάδα μου. Όταν χάνω, πάντα υποστηρίζω ότι είναι δικό μου λάθος και όχι της ομάδας μου. Θα ήμουν χαζός αν σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να φύγουν κάποιοι από την ομάδα αν θέλω να βελτιωθώ» είπε ο 25χρονος Ισπανός. «Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου αυτή τη στιγμή οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς το παιχνίδι μου και το τι πρέπει να κάνω για να το βελτιώσω. Δεν χρειάζομαι καμία αλλαγή επειδή ακριβώς

νιώθω άνετα και πολύ χαρούμενος με την ομάδα μου» τόνισε. Να θυμίσουμε πως μα τον θείο του Τόνι, έχουν πανηγυρίσει 10 Grand Slam τίτλους αλλά αυτό που έχει φέρει σύννεφα στην συνεργασία τους είναι η 6η συνεχόμενη φετινή ήττα από τον Τζόκοβιτς.

Η απουσία του Τόνι από το πλευρό του Ράφα στα ασιατικά τουρνουά οφείλεται καθαρά σε… διακοπές και το κάνει κάθε χρόνο.

Βέβαια η τελευταία κουβέντα του Ναδάλ αφήνει ένα παραθυράκι αποχωρήσεων ανοικτό: «Η μόνη περίπτωση να φύγει κάποιος από την ομάδα θα είναι γιατί το θέλει ο ίδιος. Εγώ δεν πρόκειται να διώξω κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα