Φιλικό με το Δειλινό

Ο αντίπαλος που έψαχνε ο Γιώργος Μακράκης, για να «κλείσει» φιλικό προετοιμασίας για τους παίκτες του Εργοτέλη, βρέθηκε!

Οι Κρητικοί θα παίξουν το απόγευμα (13/10, 19.30), στο Λίντο, με την ομάδα του Δειλινού, η οποία μπορεί να συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα βοηθήσει το τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στον Εργοτέλη έχουν προγραμματίσει ακόμα μία φιλική αναμέτρηση,

το Σάββατο (15/10) με το Φιλαθλητικό, και πάλι εντός έδρας.

Από εκεί και πέρα, σήμερα (13/10) αναμένεται στο Ηράκλειο ο στρατευμένος, Αντώνης Γρύλλης, με το ιατρικό επιτελείο των Κρητικών να έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση του τραυματισμού του στο χέρι. Στον παίκτη έχει τοποθετηθεί γύψος και μετά τις εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί, θα αποφασιστεί πότε θα τον αφαιρέσει.

Τραυματίας είναι και ο αρχηγός, Βασίλης Κομψέλης, ο οποίος υποφέρει από πόνους στον αστράγαλο, ενώ του δημιουργήθηκε και φλεγμονή, για την οποία του χορηγήθηκε αντιβίωση και δεν θα κάνει προπόνηση για τις επόμενες μέρες. Ξεκούραση έχει συσταθεί και στον Ανδρέα Παναγιωτάκη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πόδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα