Καταδικάζει ο ΠΑΟ την επίθεση σε δημοσιογράφο

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του καταδίκασε την άνανδρη επίθεση προς το δημοσιογράφο, Σάκη Θεοδοσιάδη, μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Εσπερίδες (12/11) που έλαβε χώρα μέσα στο κλειστό της Λεωφόρου.

Ανησυχία αλλά και προβληματισμό έχει προκαλέσει στον Παναθηναϊκό το συμβάν που συνέβη μέσα στον Τάφο του Ινδού, όταν μετά τη λήξη του ματς κουκουλοφόροι εισήλθαν στο γήπεδο και γρονθοκόπησαν

άγρια το δημοσιογράφο, Σάκη Θεοδοσιάδη.

Μάλιστα, ο Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί ότι θα ταχθεί ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας ενώ θα εξετάσει εξονυχιστικά την υπόθεση μαζί με τους υπεύθυνους του τμήματος μπάσκετ γυναικών με τους οποίους θα έχει άμεσα ραντεβού ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Η ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο καταδικάζει απερίφραστα το επεισόδιο μεταξύ αγνώστων με το δημοσιογράφο κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, το οποίο δυστυχώς έλαβε χώρα στο κλειστό της Λεωφόρου το Σάββατο (12/11/11).

Ο Σύλλογος θα ερευνήσει μέχρι ρανίδας την υπόθεση για την άνανδρη αυτή συμπλοκή που συνέβη αφού η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τις Εσπερίδες είχε τελειώσει.

Με δεδομένη την κοινωνική αναταραχή που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα της χώρας εξαιτίας των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, ο Παναθηναϊκός Α.Ο δηλώνει ότι όσο περνάει από το χέρι του θα μάχεται κατά της βίας και δεν θα επιτρέπει με τον οιοδήποτε τρόπο σε ΚΑΝΕΝΑΝ να «ασελγεί» πάνω στο όνομα του Συλλόγου και την ιστορία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα