Καπίνο: «Ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε»

21:07 9/7/2012 - Πηγή: OnSports

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας νέων έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη σπουδαία νίκη επί της Πορτογαλίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro.

Ο Στέφανο Καπίνο υπογράμμισε ότι η «γαλανόλευκη» ήταν ανώτερη από τους Ιβήρες κι αυτό αποδείχθηκε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης: «Σίγουρα ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να πάμε στο παγκόσμιο, που καμιά ομάδα δεν είχε καταφέρει να το κάνει και το καταφέραμε εμείς. Είμαστε πολύ υπερήφανοι. Είχαμε κρυφό και φανερό στόχο να πάμε και στους «4» της διοργάνωσης

και το καταφέραμε».

Για τη συνέχεια τόνισε: «Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, κοιτάμε πρώτα τον ημιτελικό, να μάθουμε τον αντίπαλό μας και μετά βλέπουμε τι θα γίνει».

Τελος για το αν φοβήθηκε το ματς είπε: «Δεν φοβήθηκα, έχω μεγάλη εμπστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Φάνηκε άλωστε εξ αρχής ότι ήμασταν καλύτεροι και φάνηκε και με τη σπουδαία νίκη που πήραμε» κατέληξε μιλώντας στην «Ερα-σπορ».

Ο Γιαννιώτας από την πλευρά του τόνισε: «Ευχαριστώ το Θεό που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Εχουμε μεγάλο ταλέντο μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, πιστεύω ότι θα κάνουμε το μεγάλο θαύμα. Παιχνίδι με το παχινίδι όμως κοιτάμε τη συνέχεια.

Δείχνουμε με πράξεις τί θέλουμε να κανουμε. Να πιστέψει όλη η Ελλάδα ότι έχουμε δυνατότητες. Δεν φοβόμαστε το επίπεδο των ανδρών και μπορούμε να τα καταφέρουμε όπως έχουμε αποδείξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα