Aιμοδότης του Ο.Σ.Φ.Π. ο Παναθηναϊκός

Παίκτρια του Ο.Σ.Φ.Π. είναι κι επίσημα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου η οποία ανακοινώθηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (3+1).

Η συμφωνία της Μανωλίνας Κωνσταντίνου με τον Ο.Σ.Φ.Π. επικυρώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο. Η 19χρονη ακραία ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Πειραιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι χειρισμοί στην υπόθεσή της είναι, τουλάχιστον, ερασιτεχνικοί.

Για να γίνουμε σαφέστεροι, όταν το Τριφύλλι έφερε την Κωνσταντίνου πριν από ένα έτος στο Τριφύλλι, τη θεωρούσε μεγάλη επένδυση για
το μέλλον. Όταν παίρνεις μια αθλήτρια 18 χρόνων, την οποία από την αρχή την προορίζεις για βασική, δεν της προσφέρεις συμβόλαιο ενός έτους επουδενί λόγω. Όταν σε ενδιαφέρει να επενδύσεις σε νεαρές παίχτριες, δεν αφήνεις την πιο φέρελπι αθλήτριά σου να αποχωρήσει και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα για το σύλλογο.

Χάθηκε λοιπόν άλλη μία βολλεϋμπολίστρια, η οποία υποστήριζε και από μικρή τα χρώματα του Τριφυλλιού κι επιπλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα του βασικού σου αντιπάλου για τα επόμενα 3+1 χρόνια. Σημειώνεται πως η μητέρα της είχε πανηγυρίσει ήδη πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η Κύπρια βολεϊμπολίστρια θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία (συν ένα) χρόνια.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1993 έχει ύψος 1,83 και είναι ακραία. Τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Α.Ο.».
Keywords
Τυχαία Θέματα