Κάλεσμα οπαδών του Πανηλειακού

Ο σύλλογος φίλων του Πανηλειακού έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν τους παίκτες στο κυριακάτικο (22/01) παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούμε τον κάθε φίλαθλο και οπαδό να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Χειροκροτούμε την ομάδα μας, την εμψυχώνουμε, τη στηρίζουμε!
Πάμε σαν άλλοτε, πάμε γερά, πάμε ψηλά! Όλοι στο γήπεδο!

Ο κόσμος του Πανηλειακού είναι ΔΥΝΑΜΗ! Ο Πύργος ήταν, είναι και θα

είναι ΕΔΡΑ!!!» και συνεχίζει:
«Το απόγευμα της Παρασκευής ώρες 6.00-9.30, καθώς και το Σάββατο, επίσης ώρες 6.00-9.30, τα γραφεία του Συλλόγου Φίλων (Πύργος, οδός Μπιζανίου 7), θα είναι ανοιχτά και θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας.

Καλούνται όλα τα μέλη να προσέλθουν και να πάρουν το εισιτήριο τους (καθώς και να δώσουν τη συνδρομή του μήνα, γιατί τα έξοδα τρέχουν, όπως ενοίκιο, εκδήλωση για την ομάδα, εκδρομή στη Ριζούπολη, υλικό, κ.τ.λ., ενώ ετοιμάζονται και προσεχείς ενέργειες, όπως εκδρομή στη Ζάκυνθο την άλλη εβδομάδα, κοπή πίτας, κ.τ.λ. - για τα οποία θα γίνει αναλυτικότερη ενημέρωση από Δευτέρα). ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια της Θύρας μας στο γήπεδο την Κυριακή».

Τέλος, τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται στα 10 ευρώ (στις Θύρες 3, 4, 5), ενώ υπάρχουν εισιτήρια και των 5 ευρώ για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, τους φοιτητές και τη Θύρα του Συλλόγου Φίλων της ομάδας. 3 ευρώ είναι το εισιτήριο για τις γυναίκες.

ΠΥΡΓΟΣ: Νάσος Σκούρας

Keywords
Τυχαία Θέματα