Πρωτοφανή επίθεση αστυνομικού σε φίλαθλο αγώνα κρίκετ! (video)

Με πρωτοφανή αγριότητα ξέσπασαν οι αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας κατά φιλάθλου που παρακολουθούσε δια ζώσης την αναμέτρηση κρίκετ ανάμεσα στους Περθ Σκότσερς και τους Σύδνεϋ Σίξερς.

Το περιστατικό συνέβη στο «Sydney Cricket Ground» - στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κρίκετ της χώρας «Big Bash» - και σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων «7News» της τοπικής τηλεόρασης, ο 39χρονος άνδρας από τη Mona Vale έπεσε θύμα κατάχρησης εξουσίας, κατηγορούμενος για αντίσταση κατά των αρχών όταν αρνήθηκε να σηκωθεί από τη θέση του! Η στάση του φαίνεται δεν άρεσε καθόλου σε έναν αστυνομικό που

είχε υπηρεσία στο γήπεδο, ο οποίος υπό το… άγρυπνο βλέμμα των ανθρώπων ασφαλείας, γρονθοκόπησε επανειλημμένα τον άτυχο άνδρα.

Το περιστατικό, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο το οποίο τράβηξε φίλαθλος που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα ο Γενικός Διευθυντής της αστυνομίας του Σύδνεϋ να διατάξει έρευνα για την υπόθεση, τονίζοντας πως το βίντεο είναι μεν κατακριτέο αλλά απομονώνει μία επίθεση της οποίας παραμένει άγνωστο τι έχει προηγηθεί.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καμία επίσημη κατηγορία για τον 39χρονο άνδρα, ωστόσο σύμφωνα με τηλεφώνημα αυτόπτη μάρτυρα στο κανάλι, το θύμα νωρίτερα αποπειράθηκε να χειροδικήσει κατά του αστυνομικού οργάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα