«Και τώρα... Κύπελλο»

Οι συνεχόμενοι δύσκολοι αγώνες δεν επιτρέπουν στην Ξάνθη να μείνει για πολύ στην ισοπαλία με την ΑΕΚ και ήδη οι παίκτες και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Η κυριακάτικη προπόνηση στα Πηγάδια διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα μετά τον βαθμό που απέσπασε η ακριτική ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ουζουνίδης,

εντούτοις, ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν αμέσως το ματς που πέρασε και να στρέψουν την προσοχή τους σε αυτό που έρχεται και στην επίσκεψη του Πανσερραϊκού την Τρίτη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή. Πάντως τα δύσκολα έρχονται στη συνέχεια, καθώς μετά τις Σέρρες, η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει σίγουρα λόγω τιμωρίας ο Μπέρτος και μένει να δούμε τι θα γίνει με τους Βασιλακάκη, Βάλλα, Ντάνι και Μάνταλο. Ο πρώτος έκανε και σήμερα ατομικό, ενώ οι υπόλοιποι τρεις συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες και θα πρέπει να αποφασισθεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσουν (από τα επόμενα τέσσερα).

Από ίωση, τέλος, ταλαιπωρείται ο Στάσιακ και δύσκολα θα αγωνιστεί την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα