Ολυμπιακός Λαυρίου – Αιολικός 0-5

Θεαματικός ο Αιολικός στο ντέρμπι του 9ου ομίλου, αφού επικράτησε άνετα του Ολυμπιακού Λαυρίου εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 5-0.

Δυναμικά μπήκε στον παγωμένο αγωνιστικό χώρο ο Αιολικός και μόλις στο 13’ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Τσουλάκος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίχου, έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και στο 32’ το κόρνερ του Χατζηκυριάκου κατέληξε

στο δοκάρι.

Ένα μόλις λεπτό αργότερα όμως, στο 33’, ο Μιχαλάκης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τον Αιολικό, και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, προηγούμενη με 2-0.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 50’, ο Αιολικός έμεινε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Καδή, ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ, ωστόσο οι νησιώτες συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 74’ λοιπόν, ο Μουρατίδης έκανε το 3-0 για τον Αιολικό, ενώ στο 77’ο Διονυσάτος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με την ομάδα του Λαυρίου να μην μπορεί να αντιδράσει σε καμία φάση του αγώνα.

Οι φίλοι του Αιολικού που παρευρέθηκαν στο γήπεδο αποθέωσαν το πέμπτο γκολ της ομάδας τους, στο 80’, όταν ο Μουρατίδης «ξαναχτύπησε» και διαμόρφωσε το εντυπωσιακό, ομολογουμένως, τελικό 5-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Ψευτογιώργος, Τσίκλος, Μπεργιάννης, Μούργος, Τσιώλης, Καραπιπέρης, Αρζουμανίδης, Βελετάκος, Βελλής

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μιχαλάκης (60' λ.τρ. Διονυσάτος), Βούρος, Ζώνας, Καπταγιάννης, Μίχος, Χατζηκυριάκος, Καδής, Τσουλάκος, Κάρδαρης (70' Γ. Βουργουτζής), Μουρατίδης (85' Π. Βουργουτζής).

Keywords
Τυχαία Θέματα