Ισόπαλοι μεν, ανέτοιμοι δε... ΠΑΟ και Κηφισιά!

Ολοκλήρωσαν τα φιλικά προετοιμασίας, Παναθηναϊκός και Κηφισιά, που ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Ζηρίνειο.

Όπως και στο προηγούμενο μεταξύ τους φιλικό, οι δυο ομάδες έδειξαν ότι χρειάζονται χρόνο για να βρουν συνοχή ενώ δεν είχαν σταθερή απόδοση στα σετ. Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο Μίλος Στοίκοβιτς με 17 πόντους ενώ από την Κηφισιά Καριπίδης με 25π και Δελιπρίμης

17π βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα.

Μετά τη λήξη του ματς, οι αθλητές ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα που ξεκινάει την Παρασκευή (15/10) ενώ οι προπονητές ήταν πιο επιφυλακτικοί στις δηλώσεις τους. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νίκος Μπουτσουρής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας είπε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπου που παίξαμε. Εννοείται πως δεν είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Θα χρειαστούμε ακόμα χρόνο και πολύ δουλειά» ενώ ο Πόλωνός διαγώνιος, Τόμας Γιοζεφάσκι σχολίασε: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεν ήταν η καλύτερη μας μέρα αλλά σίγουρα θα πάμε πολύ καλύτερα».

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε: «Παίξαμε χωρίς το βασικό μας διαγώνιο. Σε άλλες θέσεις υπήρχε πληρότητα σε άλλες όχι. Τα δυο πρώτα σετ ήμασταν καλύτεροι που παίξαμε με το πιο βασικό σχήμα. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούμε στην πρεμιέρα, ανάλογα με τοο πώς θα είμαστε από ιατρικής άποψης. Έχουμε δρόμο ακόμα και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Κεκλεισμένων στο Μετς

Υπενθυμίζεται ότι η Κηφισιά κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19:00) κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Φοίνικα Σύρου (19:00, Novasports) στο Μετς, κεκλεισμένων των θυρών αφού οι πράσινοι είναι τιμωρημένοι από τα πλέι οφ της περασμένης σεζόν στη Γλυφάδα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Τα σετ: 25-22, 25-18, 24-26, 15-17

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Καλαϊτζίδης 5, Νικολάκης 4, Ντε Ρόκο 5, Εστράδα 2. Δελιπρίμης 17, Καριπίδης 25, Ταμπουρατζής λ. 22, Παπαδόπουλος 5, Μαυράκης 3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπουτσουρής), Ψάρρας 3, Στοίκοβιτς 17, Γιοσεφάσκι 10, Κοτσιλιάνος 6, Πανταλέων 13, Μαδούρας 5, Δαρίδης λ. 40%, Ντονάς 6, Αγγελόπουλος1, Παπαδόπουλος 2, Πρωτοψάλτης λ. 67% (τέταρτο σετ)

Keywords
Τυχαία Θέματα