Ιωνικός-Κερατσίνι 1-2

Το αήττητο του Ιωνικού στην έδρα του «έσπασε» το Κερατσίνι, που απέδρασε με τη νίκη 2-1, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Οι «ροσονέρι» ήταν καλύτεροι και στο 26’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Διονυσόπουλο σε αντεπίθεση. Στην επανάληψη ο Ιωνικός πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 63’ με τον Στεφανή να χάνει την μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Κουμουλίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ, όμως αυτό το πέτυχε στο 88’ το Κερατσίνι,

με ψηλοκρεμαστό σουτ του Βαρουξή. Στη συνέχεια όμως το παιχνίδι πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Μια διμοιρία των ΜΑΤ πήρε θέση μπροστά από τους οργανωμένους των γηπεδούχων και ακολούθησε… πανικός. Οι οπαδοί πέταξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς κι εκείνοι απάντησαν, κάνοντας χρήση χημικών. Μάλιστα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ αναγκάστηκαν από τους οπαδούς να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο!

Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά από λίγα λεπτά, ενώ ο διαιτητής Χατζής (Δυτ. Αττικής) απέβαλε στις καθυστερήσεις τους Τσιπλάκη, Βαρουξή με δεύτερη κίτρινη, επειδή διαπληκτίστηκαν.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ρόππας, Τσακίρης (81’ Μαντούβαλος), Ιγκλι, Στεφανής, Τριανταφύλλου, Γαντζούδης, Μυλωνάς (57' Κόκκαλης), Τσιπλάκης, Μιχαήλ, Επιτροπάκης, Γκιόκα (28’ Κουμουλίδης)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παπαδόπουλος, Στρομπούλος, Μακρής, Παπαδόγκωνας, Βαττής, Καλέργης, Διονυσόπουλος, Καρράς, Μαριόλης (79’ Πουλάκης), Κουρκούτης, Κοράκης (72’ Βαρουξής).

Keywords
Τυχαία Θέματα