Ατρόμητος Πειραιά-Αχαρναϊκός 0-2

Επεισοδιακή νίκη πήρε ο Αχαρναϊκός στον Πειραιά, καθώς επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου, σε ένα παιχνίδι με τέσσερις αποβολές στο ημίχρονο!

Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο 17’ με κεφαλιά του Μωυσιάδη. Στο 80’ ο Λαναράς έκανε το 2-0 με σουτ, ενώ στο 85’ ο Ιτζόγλου απέκρουσε πέναλτι του Μυλωνά. Ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που έγιναν στο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού καταγγέλλουν ότι ο Κουκάς του Ατρόμητου μπήκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα και

προκάλεσε με τη συμπεριφορά του. Ακολούθησε σύρραξη των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και ο διαιτητής Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών, απέβαλλε στην ανάπαυλα τέσσερις ποδοσφαιριστές, δύο από κάθε ομάδα. Κόκκινη είδαν οι Κουκάς, Ουσταμπασίδης του Ατρόμητου και οι Μωυσιάδης, Χριστόπουλος του Αχαρναϊκού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Μπέλιας (64’ Φίλος), Καβαλάς, Βασιλόπουλος (74’ Γεωργούλης), Κουκάς, Μαζαράκης, Αγγέλου, Λοϊζίδης, Μανουλίδης (30’ Ουσταμπασίδης), Δαλάζης, Μυλωνάς

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιτζόγλου, Καλαμιώτης, Μάναλης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης (60’ Ζούμας), Χριστόπουλος, Νταβαρίνος (74’ Δήμας), Δημάκης (54’ Μπίρης), Λαναράς

Keywords
Τυχαία Θέματα