Η παραμονή των εκπλήξεων!

Όπως και στα Χριστούγεννα, έτσι και στην παραμονή της πρωτοχρονιάς οι εκπλήξεις έκαναν την εμφάνισή τους στην Αγγλία με την Άστον Βίλα να επικρατεί 3-1 της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Λίγες ώρες πριν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβλεπε την Μπλάκμπερν να κάνει το… παιχνίδι της ζωής της και να επικρατεί με 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ». Η Τσέλσι που είχε την ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή, όμως δεν πήρε το

δώρο και ηττήθηκε με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Άστον Βίλα!

Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά και στο 23’ με πέναλτι του Ντρογκμπά προηγήθηκαν στο σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Άιρλαντ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Εκεί οι «χωριάτες» κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμα τέρματα και να πάρουν μία σπουδαία νίκη. Ο Πετρόφ στο 83’ τους έδωσε το προβάδισμα με τον Μπεντ στο 86’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Σκούρα τα βρήκε και η Τότεναμ στην Ουαλία απέναντι στην Σουόνσι. Οι «πετεινοί» έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και έχασαν έδαφος. Ο Φαν ντερ Φάαρτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 44΄ για να έρθει ο Σινκλέρ στο 84’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η κερδισμένη της αγωνιστικής αναμφισβήτητα είναι η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, ωστόσο πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στην ΚΠΡ με τον συνήθη ύποπτο, Ρόμπιν Φαν Πέρσι να σκοράρει με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της για την παραμονή πήρε η Γουίγκαν η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Στόουκ. Ο Μόουσες στο 45’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Γουόλτερς στο 77’ να ισοφαρίζει με πέναλτι, φάση από όπου προήλθε και η αποβολή του Κάλντγουελ. Οι «πότερς» έκαναν την ανατροπή με τέρμα του Ζερόμ στο 84’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Γουότσον στο 87’.

Τέλος, Μπόλτον και Γουλβς παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία, μετά το μεταξύ τους 1-1. Ο Ρίκετς στο 22’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να έρθει ο Φλέτσερ στο 49’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα