Η Μιλλούση 7η στην δοκό

Ούτε αυτή τη φορά ήρθε το μετάλλιο για την Βάσω Μιλλούση που εμεινε 7η στον τελικό της δοκού ισορροπίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυναικών στις Βρυξέλλες.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια είχε πτώση από την δοκό και έμεινε στους 12,900 βαθμούς, απογοητευμένη αφού ήλπιζε σε μετάλλιο το πρώτο της σε ευρωπαίκό καθώς όλες οι προηγούμενες εμφανίσεις της σε διεθνή μίτινγκ την έφερναν στο βάθρο. Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή της σε

ευρωπαϊκό τελικό της δοκού, όπου το 2009 ήταν 7η στο Μιλάνο και το 2011 6η στο Βερολίνο.

Δεν ήταν, ωστόσο, η μόνη φιναλίστ με ατυχία αφού ο τελικός χαρακτηρίστηκε από πολλές πτώσεις. Ο προπονητής της Κώστας Σιούτης, είπε: «Η Βάσω είχε πτώση, όπως και πολλές αθλήτριες σ’ αυτόν τον τελικό. Έτσι είναι η δοκός, έτσι είναι οι τελικοί... Κι αυτό που πέτυχε εδώ, όμως, δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα. Κρατάμε την εξαιρετική εμφάνιση του προκριματικού, στον οποίο έδειξε ότι είναι ικανή για σπουδαία πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος μας. Τώρα, επιστρέφουμε στις προπονήσεις και ο επόμενος αγώνας θα είναι στη Γάνδη, στις αρχές Ιουνίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα