Η ευκαιρία του Γκενς στο Ιράν

Η επιλογή του Τζόρντι Γκενς να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης το πρώτο μισό της σεζόν δεν του βγήκε σε κακό αφού ο πρώην πασαδόρος του Παναθηναϊκού αποδέχτηκε την πρόταση της Μπαϊράν Τεχεράν και ετοιμάζει βαλίτσες για το Ιράν.

Η περυσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Καταλανό πασαδόρο που δεν είχε χρόνο συμμετοχής στο σχήμα που είχε επιλέξει ο Στέλιος Καζάζης στον ΠΑΟ και αυτό ήταν κάτι που επηρέασε

την ψυχολογία του διεθνή πασαδόρου.

Παράλληλα, το καλοκαίρι ενώ είχε προτάσεις δεν ικανοποιήθηκε από τα συμβόλαια που του προτάθηκαν και επέλεξε να περιμένει. Φαίνεται πως ο Γκενς δικαιώθηκε αφού η ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Μπαϊράν Τεχεράν μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι μια μοναδική εμπειρία που θα του αποφέρει παράλληλα καλές απολαβές.

Ο Τζόρντι Γκενς γνωστοποίησε την είδηση μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ενώ οι φίλοι του, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και του έδωσαν συμβουλές να ανεβάζει φωτογραφίες και να μπαίνει στο Skype για να μιλάνε!

Την... μόνη που θα αποχωριστεί τους προσεχείς μήνες είναι την αγαπημένη, Ελευθερία Χατζηνίκου, η οποία δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει αφού το όμορφο ζεύγος διατηρεί γυμναστήριο στα Σπάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα