Η «χρυσή τομή» με Δερμιτζάκη

17:16 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Δόθηκε μέρος του συμβολαίου στον Χριστόφορο Δερμιτζάκη μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο ενώ το υπόλοιπο ποσό ανέλαβε να δώσει ο Νίκος Πλυτάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «πράσινη», ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης μίλησε με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο και πήρε μερίδιο των χρημάτων του, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου θα πρέπει να τα βρει ο Νίκος Πλυτάς από εισιτήρια και χορηγίες.

Μακρόπουλος: «Χαίρομαι που δόθηκε μια λύση»

Αρχικά ο πρόεδρος της

«μάνας του λόχου» υποστήριξε: «Στεναχωρήθηκα αρκετά από τη συζήτηση που είχαμε σήμερα (σ.σ. χθες), γιατί το παιδί δεν ευθύνεται για τίποτα. Ωστόσο χαίρομαι που δόθηκε μια λύση. Θα καλύψω εγώ μέρος του συμβολαίου του και τα υπόλοιπα ανέλαβε να τα βρει ο κύριος Πλυτάς»!

Δερμιτζάκης: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο»

Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης τόνισε: «Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο και βρέθηκε μία λύση. Ο κύριος Μακρόπουλος ως τώρα έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις του τμήματος και τις έχει φέρει εις πέρας. Ας μην ξεχνάμε ότι χωρίς αυτόν φέτος δεν υπήρχε το τμήμα, ενώ στηρίζει και ολόκληρο τον Ερασιτέχνη στην δύσκολη στιγμή που περνάει ο σύλλογος. Παρόλα αυτά δέχτηκε να καλύψει μέρος του συμβολαίου μου, για το οποίο είχε δεσμευτεί και θα το κάνει πράξη τις επόμενες ημέρες. Εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ γι’ αυτό».

Τέλος ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης κατέληξε: «Εγώ συνεχίζω κανονικά τις προπονήσεις. Η προσπάθεια είναι ίδια για όλα τα παιδιά. Με σκληρή προετοιμασία ελπίζουμε το 2012 να είναι πολύ καλύτερη χρονιά από το τέλος της προηγούμενης. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να πετύχει τους στόχους της και με ηρεμία και υγεία πάνω απ’ όλα, εύχομαι μία καλύτερη συνέχεια για όλους. Καλή Χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα