Αναχωρεί για τη ρεβάνς στην Κύπρο η Εθνική

17:16 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Διαφορετική σε σχέση με το πρώτο ματς θα είναι η εκτός έδρας ρεβάνς με την Κύπρο, τονίζουν οι διεθνείς.

Το πρωί του Σαββάτου (7/1) θα αναχωρήσει η Εθνική ανδρών από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης με προορισμό τη Λάρνακα, για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Παρά

την ευρεία νίκη στο πρώτο ματς επί ελληνικού εδάφους (31-13), στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γίνεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αυτό επεσήμανε και στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης: «Δεν έχει καμία σχέση το δεύτερο με το πρώτο ματς. Δεν είναι η πραγματική της εικόνα της Κύπρου αυτή που είδαμε την Τετάρτη. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να παίξουμε ακόμα πιο ομαδικά. Το μυαλό μας πρέπει να μείνει μόνο στο ματς με την Κύπρο και σε καμία περίπτωση στα ματς με την Βοσνία. Το ματς στη Λευκωσία είναι σαν ένας ημιτελικός, όπου για να πας στον τελικό πρέπει να κερδίσεις οπωσδήποτε».

Την ίδια άποψη ωστόσο έχουν και οι διεθνείς αθλητές, αφού θεωρούν πως η Εθνική δεν πρέπει να παραπλανηθεί από το πρώτο ματς.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε: «Η Κύπρος στην έδρα της θα είναι πολύ διαφορετική ομάδα, όχι μόνο διότι θα έχει άλλη ψυχολογία, αλλά και γιατί θα είναι και ενισχυμένη με παίκτες που δεν είχε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Σύμφωνος είναι και ο Χάρης Μάλλιος: «Πιστεύω πως δεν πρέπει να εφησυχαστούμε σε καμία περίπτωση. Πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά. Θεωρώ πως το πρώτο παιχνίδι δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της Κύπρου, αλλά αν παίξουμε στοιχειωδώς καλά σε άμυνα και επίθεση θα κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα