Γλίτωσε στο τέλος ο Ηλυσιακός

Με τέρμα του Μπούμπα στο 87’ ο Ηλυσιακός κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Για ακόμα μία αγωνιστική ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Football League 2, καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον ΠΑΟ

Ρουφ στο «Γρηγόριος Λαμπράκης».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοκολάκη στο 34’ άνοιξαν το σκορ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 50’ έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» αλλά είδε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 56’ ο Ηλυσιακός ήταν με τη σειρά του άτυχος, καθώς ο Ντεκίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση των γηπεδούχων, δικαιώθηκε στο 87’ όταν ο Μπούμπας με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο Ηλυσιακός παραμένει στην 10η θέση της βαθμολογίας, όντας η μία από τις δύο ομάδες χωρίς νίκη, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ παρέμεινε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα