Για το αήττητο ο Απόλλωνας

21:32 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τη ρεβάνς για την ήττα του στην Κηφισιά, στον επεισοδιακό αγώνα του πρώτου γύρου, θέλει να πάρει αύριο (10/03) ο Απόλλωνας.

Το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα έχει δώσει μέχρι στιγμές δέκα εντός έδρας αγώνες και τους έχει κερδίσει όλους. Το αήττητο της έδρας τους, λοιπόν, είναι το ζητούμενο για τους «μελανόλευκους», προκειμένου να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο, Πανελευσινιακό.

Στο μεταξύ, την ενίσχυση των φιλάθλων τους ζητούν οι διοικούντες τον Απόλλωνα αυτή τη φορά διοργανώνοντας λαχειοφόρο αγορά. Η ανακοίνωση: «Ο Απόλλων διοργανώνει και φέτος

λαχειοφόρο για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων και των υποδομών του συλλόγου. Το μεγάλο δώρο είναι ένα αυτοκίνητο Nissan Micra 1200cc αξίας 11.500 ευρώ, το δεύτερο δώρο ένα φουσκωτό σκάφος Selva 350 - 15HP αξίας 5.700 ευρώ και το τρίτο δώρο ένα ποδήλατο Cannondale Badboy αξίας 900 ευρώ. Κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ και φέρει τέσσερις μοναδικούς αριθμούς (ID) με τους οποίους συμμετέχει στην κλήρωση (οι συνολικοί μοναδικοί αριθμοί που συμμετέχουν στην κλήρωση είναι 80.000).

Η κλήρωση για την απονομή των δώρων θα διεξαχθεί με αδιάβλητο τρόπο σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου στις 08/05/2012, η οποία θα εξασφαλίσει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών. Όποια δώρα δεν κληρωθούν θα συμμετάσχουν σε επαναληπτική αντίστοιχη κλήρωση στις 22/05/2012. Οι πλήρεις όροι της λαχειοφόρου υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα www.apollonpatras.gr.

Ο Απόλλων ευχαριστεί τις εταιρίες Πανεμπορική Κάνιστρας ΑΕΒΕ, Β.Α. Ανδριόπουλος Α.Ε. και Αφοί Γκόλφη Ο.Ε. για την υποστήριξη των δώρων, αλλά και τις Εκτυπώσεις Γαλιατσάτος - ΤΥΠΟΧΑΡΤ και Φωτοτυπίες Παπαπαύλου για την εκτύπωση των λαχνών και του προωθητικού υλικού της λαχειοφόρου. Λαχνοί θα διατίθενται από το γήπεδο του Απόλλωνα, από επιλεγμένα σημεία στην πόλη της Πάτρας, αλλά και από το e-shop του Απόλλωνα στη διεύθυνση: apollonpatras.gotoshop.biz».

Keywords
Τυχαία Θέματα