Γαλατσόπουλος: «Δεν υποτιμάμε τον Μαρκόπουλο»

Πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, αλλά με μειωμένες οικονομικές απολαβές, έκανε στο Σούλη Μαρκόπουλο ο ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», εξήγησε πως γνωρίζουν την προπονητική αξία του 63χρονου τεχνικού, ωστόσο δεν μπορούν να τον κοροϊδέψουν: «Δεν υποτιμάμε τον προπονητή. Ξέρουμε πόσο αξίζει και τι έχει προσφέρει. Δεν θέλουμε όμως τον κοροϊδέψουμε, του είπαμε την αλήθεια για όλα και πρωτίστως για τη βιωσιμότητα

της ομάδας. Και του εξηγήσαμε ότι προς το παρόν αυτά είναι τα δεδομένα. Αν μέσα στο καλοκαίρι γίνει κάτι και αυξηθούν τα έσοδά μας θα μπορέσουμε να κάνουμε και βελτιώσεις, που τώρα όμως δεν μπορούμε ούτε να υπολογίσουμε ούτε βέβαια να δεσμευτούμε».

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, το μέλος του Δ.Σ. πρόσθεσε πως η ΚΑΕ έχει πρόβλημα ρευστότητας: «Κινδυνεύει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Ψάχνουμε χρήματα για να καλύψουμε τις απαιτήσεις της επόμενης χρονιάς που είναι μεγαλύτερες, ενώ από τα έσοδα, ελάχιστα εξασφαλισμένα. Έτσι, ό,τι είπαμε στον προπονητή έχει να κάνει με τη σίγουρη εξόφληση και για τα παλιά δεδουλευμένα τα περσινά με νέο διακανονισμό και τα παλιότερα από τις δόσεις του άρθρου 99 και για τα καινούργια. Γιατί αν δεν γίνει εξυγίανση δεν θα υπάρχει καν ομάδα για να πληρώσει παλιές και νέες υποχρεώσεις».

Το μειωμένο μπάτζετ οδηγεί στην αποδυνάμωση της ομάδας, αλλά όπως πρόσθεσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έχουν πλήρη επίγνωση των πράξεών τους: «Ξέρουμε ότι παίρνουμε ένα ρίσκο για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα