Γ. Αγγελόπουλος: «Ζούμε κάτι μοναδικό»

23:22 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Σε πελάγη... ευτυχίας έπλεαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον δεύτερο να τονίζει πως η φετινή χρονιά δύσκολα θα επαναληφθεί στην ιστορία του μπάσκετ!

Συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο έδωσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι μίλησαν και για όσους αμφισβήτησαν την ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και όσους δουλεύουν στον Ολυμπιακό. Είναι μια μέρα ιστορική. Γίναμε πρώτα πρωταθλητές Ευρώπης και τώρα Ελλάδας. Δεν το είχαμε σκεφτεί όλα αυτά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποστήριξε: «Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την χαραυγή. Ξημέρωσε. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Όταν το είπαμε μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, μερικοί δεν μας πίστεψαν. Το πιστεύαμε εμείς και αυτό που ζούμε κάτι μοναδικό και δεν έχει γίνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν είναι το μπάτζετ μόνο, αλλά πως ξεκίνησε αυτή ομάδα. Τι έγινε το καλοκαίρι… Όταν είχε πάει ο Παναγιώτης στο σπίτι του κόουτς – εγώ έλειπα ήμουν στην Αμερική – στην πρώτη συνάντηση, του είχε πει ο κόουτς: «Είστε ήρωες». Αυτά που ακολούθησαν μετά το καλοκαίρι, νομίζω ότι δίνουν άλλη διάσταση και άλλη σημασία στο ευρωπαϊκό και ελληνικό πρωτάθλημα.

Μεγάλη μερίδα του Τύπου την αμφισβήτησε έντονα. Διαβάζαμε απίστευτα πράγματα. Ήταν όλα αποτυχημένα και όλα λάθος. Και όχι μόνο φέτος και παλιότερα. Ίσως τα πούμε άλλη φορά. Δύναμη θέλει όταν είσαι κάτω, όταν δεν είναι καλά τα πράγματα.

Μου είχε κάνει απίστευτη εντύπωση ο Σισκάουσκας. Αν και είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, αποφάσισε να κόψει το μπάσκετ. Είναι απίστευτη απόφαση. Είναι δύσκολο να σταθείς όρθιος με αυτά που έχουν γίνει. Η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο έχασε δύο παιχνίδια και έφυγε ο προπονητής και αλλάζει η ομάδα. Είναι απίστευτη η πίεση και αυτά που τραβάνε οι προπονητές, οι παίκτες και οι υπόλοιποι».

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα