Τέσσερις παρατηρήσεις ο Ολυμπιακός

22:53 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Με τιμωρία αποκλεισμού της έδρας του κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του πέμπτου τελικού.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας στο πλευρό τους την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων τους. Το πιθανότερο, όμως, είναι να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στη νέα Α1 χωρίς αυτούς,

αφού παρατηρήθηκαν με τέσσερις έγγραφες παρατηρήσεις, τρεις για τα υβριστικά συνθήματα προς φυσικά πρόσωπα (Σχινάς, Διαμαντίδης, Ιτούδης) και μία για τη χρήση λέιζερ, από τους διαιτητές του πέμπτου τελικού Αναστόπουλο, Γκόντα και Σχινά.

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε τις εφτά παρατηρήσεις και ξεπέρασε τις πέντε, που προβλέπει ο κανονισμός για τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, λοιπόν, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αναμένεται να τιμωρήσει τους Πειραιώτες για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους. Γράφτηκε, επίσης, πως κλάπηκε το κινητό τηλέφωνο του κομισάριου Μπακάλη, αλλά και πως φίλαθλοι τράβηξαν τη σφυρίχτρα του Αναστόπουλου στη λήξη του αγώνα, ενώ οι τρεις ρέφερι χρειάστηκαν τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης για να μπουν και να βγουν από τα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα