Φουλ... επίθεση από Γκόγκιτς!

17:17 9/7/2012 - Πηγή: OnSports

Χωρίς φόβο, αλλά με αρκετό… πάθος, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση για φουλ επίθεση, ανέλαβε και επίσημα ο Σίνισα Γκόγκιτς το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη.

Ο γεννημένος στη Γιουγκοσλαβία Κύπριος τεχνικός, απόντος του Απόστολου Παπουτσάκη λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας, παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Διευθύνων Σύμβουλο της κρητικής ΠΑΕ, Δημήτρη Παπουτσάκη, ο οποίος εστίασε για μία ακόμα φορά στο πλάνο της ανάδειξης νέων παικτών, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθηση του ότι ο Γκόγκιτς είναι η ιδανική επιλογή για τη

δημιουργία του «νέου» Εργοτέλη, αλλά και την αισιοδοξία του περί παραμονής στη Super League.

Από την πλευρά του, ο «Γκόγκα» έδειξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καθόλου άγχος, μίλησε για τη προτίμησή του στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ σημείωσε ότι του αρέσουν οι εναλλαγές συστημάτων ακόμα και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα, δήλωσε γνώστης της κατάστασης στον Εργοτέλη και της ποιότητας των πολλών νεαρών παικτών, προαναγγέλλοντας ωστόσο 3-4 μεταγραφές ουσίας ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των… πρωταγωνιστών:

«Απόλυτη στήριξη»

Πρώτος το λόγο πήρε ο Δημήτρης Παπουτσάκης, ο οποίος καλωσόρισε τον Γκόγκιτς στην ομάδα και εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπό του:

«Καλωσορίζω κι εγώ από την πλευρά μου τον Σίνισα Γκόγκιτς στη μεγάλη οικογένεια του Εργοτέλη. Πριν από δυόμιση μήνες προαναγγείλαμε τη δημιουργία του νέου και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τον άνθρωπο που επιλέξαμε ώστε να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας σε αγωνιστικό επίπεδο.

Τον Σίνισα τον γνωρίζετε όλοι σας. Τόσο για τη σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα, όσο και για την προπονητική του αξία. Θεωρούμε ότι είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο στην ομάδα μας. Να αναδειχθούν οι πολλοί ταλαντούχοι νέοι παίκτες που έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο και μαζί με τους πιο έμπειρους και όσους πρόκειται να αποκτήσουμε, να δημιουργηθεί ένας ισχυρός Εργοτέλης.

Όπως είπε και ο Σίνισα την ημέρα που συμφωνήσαμε, στόχος είναι ο Εργοτέλης να προσφέρει θέαμα και να ξαναφέρει τους φιλάθλους στο γήπεδο. Από εμένα προσωπικά, όπως και από όλη τη διοίκηση έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη. Του εύχομαι καλή επιτυχία», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της κρητικής ΠΑΕ, ο οποίος δέχθηκε μία και μοναδική ερώτηση σχετικά με την Κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τελικά ο Εργοτέλης, απαντώντας: «Θα χρειαστεί να περιμένουμε 10-15 μέρες ακόμα. Λαμβάνουμε, όμως, θετικά μηνύματα και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι τη νέα σεζόν στη Super League».

«Θέλω επιθετικό ποδόσφαιρο και αρκετά γκολ»

Έπειτα από την… ασίστ του Δημήτρη Παπουτσάκη, ο Σίνισα Γκόγκιτς ανέλυσε την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του κάνοντας λόγο για φουλ επίθεση, δημιουργία φάσεων και γκολ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, στον οποίο εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας, τον Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα