Κελ: Νούμερο ένα η Μπάγερν

17:17 9/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ προ ημερών, ήρθαν τώρα να προστεθούν και αυτές του αρχηγού της Μπορούσια, Σεμπάστιαν Κελ.

«Το θέμα είναι πως οι Βαυαροί παραμένουν το νούμερο ένα στην Γερμανία. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προκειμένου να τους πλησιάσουμε τόσο σε αθλητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο» τόνισε με δηλώσεις του στο «Kicker» και πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια δεν μας αρέσει να κάνουμε δηλώσεις αλλά να μιλάμε στο γήπεδο. Πάντως ο ρεαλιστικός στόχος για του χρόνου θα πρέπει να είναι η κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί

στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Συνεχίζοντας ο 32χρονος Γερμανός μίλησε και για την φυγή του Σίντζι Καγκάβα αλλά και για τον προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ.

«Ο Σίντζι θα μας λείψει αλλά ο Μάρκο Ρόις είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο. Έχουμε μεγάλο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ μας και πιστεύω πως θα καλύψουμε το κενό που αφήνει ο Καγκάβα» ενώ για τον προπονητή του σημείωσε:

«Ο προπονητής μού έχει δώσει αυτοπεποίθηση και νομίζω πως έχω αποδώσει όσο καλύτερα μπορώ μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ πως έχω ρόλο στην ομάδα αρκεί να είμαι υγιής . Θέλω να μείνω για πολύ καιρό στην Ντόρτμουντ» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα