Φιλικό αλληλεγγύης για τον Βάιο Καρίνογλου

Ένα διαφορετικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (29/5) στη Δράμα, όπου η Μικτή Παλαιμάχων Δράμας και η Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας αγωνίστηκαν για τον Βάιο Καρίνογλου.

Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες Δραμινοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Δόξας χειροκροτώντας τον αρχηγό της ΑΕ Καλαμπακίου που στάθηκε άτυχος λόγω ενός ατυχήματος, αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων.

Τα βλέμματα συγκέντρωσε η παρουσία του Θόδωρου

Ζαγοράκη. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει επισκεφτεί τον άτυχο ποδοσφαιριστή στην κλινική αποκατάστασης που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και όποτε του ζητήθηκε βοήθησε τα μέγιστα. Το ίδιο έπραξε και στο γήπεδο, καθώς απέδειξε πως είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που συμμετείχαν στο Euro 2004 και από το ξεκίνημα του φιλικού αγώνα κατέδειξαν τη διαφορά των δύο ομάδων.

Το φιλικό παιχνίδι διοργανώθηκε από τον δήμαρχο Δοξάτου Δράμας, Αναστάσιο Χατζηλαζάρου ,ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Αντώνη Νικοπολίδη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης βράβευσε τον Στράτο Αποστολάκη,ο οποίος με τη σειρά του παρέδωσε τον Βάιο Καρίνογλου (που φορούσε τη φόρμα της Δόξας) μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παλαιμάχων. Ο τελευταίος ευχαρίστησε τους παλαιμάχους, αλλά και τον κόσμο που ήταν δίπλα του και προσπάθησε να του δώσει μία μικρή οικονομική βοήθεια.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, στο τέλος του αγώνα και έξω από τα αποδυτήρια πολιορκήθηκαν οι παίκτες της Μικτής Ελλάδας από τους πολλούς νεαρούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο θέλοντας να εξασφαλίσουν ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία με τους αγαπημένους τους παίκτες. Κανείς από τους παλαίμαχους δεν αρνήθηκε και για αρκετή ώρα οι Ζαγοράκης, Νικοπολίδης και Γεωργάτος ικανοποίησαν τους θαυμαστές τους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο δήμαρχος Δοξάτου Αναστάσιος Χατζηλαζάρου παρέθεσε δείπνο στους παλαιμάχους και των δύο ομάδων σε ταβέρνα του Καλαμπακίου. Εκεί είχαν την ευκαιρία όλοι μαζί να χαλαρώσουν, να θυμηθούν τις μονομαχίες που είχαν στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας και φυσικά οι διοργανωτές να τους ευχαριστήσουν γιατί ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα τους.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 6-3 για τη Μικτή Ελλάδας. Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Πανανδρέου με πλάσε , ο Γεωργάτος με κοντινό σουτ στο 30’ έκανε το 2-0 για να μειώσει στο 42’ ο Λαζαρίδης σε 2-1 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γεωργάτος με πλασέ στο 55’ έδωσε και πάλι αέρα δύο γκολ (3-1), ο Τσιμπλίδης με πλάσε στο 60’μείωσε σε 2-3, για να έρθει ο Βελέντζας στο 67’ και με κοντινό πλασέ να κάνει το 4-2, ο Γεωργάτος με σουτ στο 75’ το 5-2, ο Ζαγοράκης με σουτ στο 88’ το 6-2και ο Λαζαρίδης στο φινάλε με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-3.

ΜΙΚΤΗ ΔΡΑΜΑΣ: Καρασάββας (30’Θεοδωρίδης, 60’ Κύρκος), Κασδοβασίλης (46’ Μιχαηλίδης), Κιοσσές (46’Ασλανίδης), Κ. Μουρατίδης (30’ Γκαϊτατζής), Μάλλιος (30’ Λευκόπουλος), Μιχελής(46’ Χ. Ξανθόπουλος), Γουργουλής (30’ Τσιμπλίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα