Φερνάντα Μάγια: Το διάσημο ball girl του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου γυμνό στο Playboy! (photos+video)

Η 22χρονη κοπελίτσα που έγινε σούπερ σταρ ότι με τη σπιρτάδα της βοήθησε την Μποταφόγκο να σκοράρει απέναντι στη Βάσκο Ντε Γκάμα, πετάει τη φανέλα, αποκαλύπτει το στριγκ της και γίνεται χαμός!

Η φαντασίωση κάθε στρέιτ άντρα της Βραζιλίας έγινε η Φερνάντα Μάια από την ημέρα που βοήθησε την αντρική ομάδα της Μποταφόγκο να σκοράρει στο Ρίο ντε Τζανέιρο και να σηκώσει το τρόπαιο Τάσα Ρίο (δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Καριόκα). Είναι όμορφη, σέξι, καλλίγραμμη και… ξέρει από μπάλα!

Η Βραζιλιάνα ball girl έδωσε πολύ γρήγορα την μπάλα στους παίκτες της ομάδας και από το πλάγιο άουτ προήλθε το τρίτο γκολ της (3-1) με το οποίο σφραγίστηκε και ο τίτλος.

«Μα, δεν έβαλα εγώ το γκολ. Ο Maicosuel σκόραρε. Είναι γρήγορος και έξυπνος. Εγώ έκανα αυτό που κάνω πάντα», είπε η σταρ του τελικού μετά τον αγώνα και η ντροπαλοσύνη της ανέβασε ακόμη περισσότερο… τα ποσοστά της!

Η Μάγια φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τις εφημερίδες της χώρας και έγινε το πιο περιζήτητο κορίτσι των media. Σήμερα έγινε μάλιστα γνωστό ότι η σέξι Φερνάντα δέχτηκε την πρόταση του Playboy να φωτογραφηθεί εντελώς γυμνή στο τεύχος του Ιουλίου και να ανοίξει έτσι την πόρτα για μια μεγάλη καριέρα στα MME της χώρας.

Παρότι είναι σίγουρο ότι θα της προταθεί ο ρόλος παρουσιάστριας ή δημοσιογράφου σε αθλητική εκπομπή, το δικό της όνειρο είναι άλλο: «Θέλω να είμαι ένα από τα ball boys στο Μουντιάλ. Ισως και να τα καταφέρω τελικά»!

Δείτε το βίντεο με τη σέξι Φερνάντα Μάγια να... σκοράρει στο αντρικό πρωτάθλημα:

Keywords
Τυχαία Θέματα