Νταβίντ Λουίζ: Όνειρο μου ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

14:22 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο το βράδυ στην "Αλιάντζ Αρίνα" ο Νταβίντ Λουίς θα κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα όπως εξομολογήθηκε, με την συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Σε δηλώσεις του ο αμυντικός της Τσέλσι τόνισε: "Όταν ήμουν μικρός το όνειρο μου ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχω στον τελικό. Στην Βραζιλία όλοι θα σταματήσουν ό,τι κάνουν προκειμένου να δουν το ματς".

Ο Νταβίντ Λουίζ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα είναι έτοιμος για τον τελικό: "Από την ημέρα του τραυματισμού, λάμβανα καθημερινά θεραπεία, πρωί μεσημέρι, απόγευμα. Δεν έχασα τις ελπίδες μου και πλέον μπορώ να πραγματοποιήσω όλες τις κινήσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Αισθάνομαι πιο χαρούμενος από ποτέ γιατί θα βρεθώ μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου είναι η θέση μου. Δεν μου αρέσει όταν βρίσκομαι στο πάγκο και παρακολουθώ το παιχνίδι από εκεί".
Για το γεγονός πως ο τελικός θα γίνει στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, ο Νταβίντ Λουίζ δήλωσε: "Είναι το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο και θα διεξαχθεί στο Μόναχο. Η Μπάγερν παίζει στην έδρα της και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα