Φερέιρα: «Συνεχίζω με τις απαραίτητες προϋποθέσεις»

Ανοιχτό άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το θέμα της παραμονής του στον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά, τονίζοντας πως αυτό θα συζητηθεί όταν έρθει η ώρα και όχι τώρα.

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Μίμης Δομάζος, οι οποίοι βρέθηκαν χθες (12/05) στην Παιανία, συζήτησαν και με τον Φερέιρα,

εκφράζοντας τη στήριξή τους, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμούν την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά.

Ο ίδιος τους είπε ότι είναι δεμένος με την ομάδα, αλλά το θέμα του θα συζητηθεί όταν έρθει η ώρα και όχι τώρα, ενώ θα πρέπει να υπάρξουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνεχίσει.

«Με τιμά η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση στην προσπάθειά μας», τους είπε ο Φερέιρα και συνέχισε: «Το θέμα της παραμονής μου, όμως, θα συζητηθεί όταν έρθει η ώρα. Ξέρετε όλοι ότι είμαι δεμένος με την ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να συνεχίσω».

Όσον αφορά στην πορεία του Παναθηναϊκού στα play offs, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στην «πράσινη» αντιπροσωπεία: «Αναγνωρίζω ότι δεν έχουμε παρουσιαστεί όπως πρέπει. Έχουν γίνει λάθη από όλους με πρώτο εμένα. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα