Φαλκάο: «Ξεχωριστό να σκοράρω στο ντέρμπι»

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρανταμέλ Φαλκάο τόνισε ότι είναι απόλυτα ξεχωριστό το να σκοράρει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολύ σημαντική είναι η αναμέτρηση της Τετάρτης (11/4) στο «Βιθέντε Καλντερόν» όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη τόσο για να «κόψουν» την πορεία της μισητής αντιπάλου προς τον τίτλο, όσο και για να κάνουν βήμα Ευρώπης.

Ο σταρ των «ροχμπλάνκος», Ρανταμέλ Φαλκάο τόνισε ότι θα ήταν ξεχωριστό

για τον ίδιο να σκοράρει στο συγκεκριμένο ντέρμπι. «Θα ήταν πολύ ξεχωριστό το να σκοράρω στο ντέρμπι. Πάντα είναι διαφορετικές τέτοιες αναμετρήσεις και αυτοί που σκοράρουν γράφουν ιστορία. Ελπίζω να κερδίσουμε και θα είναι ακόμα καλύτερο αν σκοράρω κιόλας», είπε αρχικά ο Κολομβιανός διεθνής για να συνεχίσει:

«Το μόνο που σκεφτόμαστε, είναι η νίκη και όχι το τι θα σημαίνει μία ήττα για τη Ρεάλ. Συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας και στο ότι έχουμε την ευκαιρία να επικρατήσουμε στο γήπεδό μας. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σπουδαίες μονάδες που μπορούν να κρίνουν οποιαδήποτε αναμέτρηση», είπε ο 26χρονος επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα