Έξαλλοι στον Αμπελωνιακό με Αγγελάκη

18:42 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι άνθρωποι του Αμπελωνιακού μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος στον κυριακάτικο αγώνα που έδωσε η ομάδα με τον ΑΟ Καρδίτσας.

Ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Καρδίτσας και του Αμπελωνιακού έχει λήξει ισόπαλος 1-1 ωστόσο στις τάξεις των πρασίνων επικρατεί αναβρασμός με τον ρέφερι της συγκεκριμένης αναμέτρησης Αγγελάκη για μία φάση στο 93’ που σύμφωνα με τους ίδιους αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Η επίμαχη φάση έγινε στο 93’ ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, οι παίκτες του Αμπελωνιακού βγήκαν στην αντεπίθεση και ο ποδοσφαιριστής της Καρδίτσας Τρούκης αλλοίωσε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής.

Ο Αγγελάκης έδωσε φάουλ και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του ΑΟΚ. Ωστόσο οι ιθύνοντες του Αμπελωνιακού ισχυρίζονται ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να αφήσει το πλεονέκτημα καθώς η μπάλα έφτασε στον Κακαβίτση ο οποίος ήταν φάτσα με την κενή εστία και θα έδινε(όπως οι ίδιοι θεωρούν) την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα τους. Το ματς βεβαίως έληξε ισόπαλο παρά τα έντονα παράπονα στο πρόσωπο του Αγγελάκη μετά το τέλος του αγώνα. Πλέον ο Αμπελωνιακός είναι τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ελασσόνα και στα εναπομείναντα ματς θα κάνουν ότι μπορούν για να καλύψουν αυτή τη διαφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα