Στον τελικό ο Παναθηναϊκός! (photos)

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 81-75 τις Εσπερίδες στο κλειστό του Εσπέρου και προκρίθηκε στον τελικό της Α1 Γυναικών!

Στον τρίτο και τελευταίο ημιτελικό αγώνα της Α1 Γυναικών, Εσπερίδες και Παναθηναϊκός θα παίξουν για τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, όπου έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή

του ο πρωταθλητής Αθηναϊκός. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20.00, στο κλειστό του Εσπέρου, και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή της μέσω live streaming.

Οι παίκτριες της Γιασεμή Σαμαντούρα θα τεθούν τώρα αντιμέτωπες με τον κάτοχο του τίτλου, Αθηναϊκό, έχοντας όμως πολύ δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, καθώς υπολείπονται με δύο ήττες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ έχουν και πάλι το μειονέκτημα έδρας. Συγκλονιστικός σε εξέλιξη ήταν ο αγώνας στην Καλλιθέα, με τις φιλοξενούμενες να αποδεικνύονται ψύχραιμες στα τελευταία λεπτά και με σερί 7-0 να φθάνουν στο «διπλό» και την πρόκρισή τους στον τελικό. Η Κατερίνα Σπαθάρη έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της με 77-75 και η Αριστέα Μαγκλάρα «κλείδωσε» τη νίκη με 2/2 ελεύθερες βολές (75-79). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με άλλες δύο εύστοχες βολές της Δήμητρας Χαβαλέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα