Ετοιμάζουν εκστρατεία στον Πύργο οι Καλαματιανοί

19:31 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

«Αν χρειαστεί θα πάμε και με τα πόδια» λένε οι οπαδοί της Καλαμάτας ενόψει του ντέρμπι με τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Οι φίλαθλοι της Καλαμάτας ετοιμάζουν εκστρατεία στην Ηλεία, αφού σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος των οργανωμένων, Δημήτρης Πρεζεράκος, στην ιστοσελίδα sportstonoto, έχουν γίνει ήδη 200-250 αιτήσεις από φίλους της ομάδας που θέλουν να ταξιδέψουν στον Πύργο και να παρακολουθήσουν το ντέρμπι. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ότι δεν υπάρχουν λεωφορεία

για να τους μεταφέρουν:

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν μπορούμε με τίποτα να βρούμε λεωφορεία να πάμε την Κυριακή στον Πύργο. Έχουμε ήδη 200 με 250 αιτήσεις οπαδών της Μαύρης Θύελλας που θέλουν να έρθουν μαζί μας, οργανωμένα για να πάνε να δουν ζωντανά από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά κανείς δεν μας δίνει λεωφορεία. Κάνουμε έκκληση, λοιπόν, σε όλους να μας βοηθήσουν για να έχει την Κυριακή η μεγάλη Μαύρη Θύελλα τους φιλάθλους της στο πλευρό της. Αλλιώς εμείς θα πάμε, ακόμη και αν χρειαστεί να πάμε με τα πόδια…».

Στα αγωνιστικά, η σημερινή (6/02) προπόνηση έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και υπό τις οδηγίες του γυμναστή της «Μαύρης Θύελλας», Στάθη Βανικιώτη. Ο τεχνικός Έλβιο Μάνα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, μια και ο Βασίλης Μπλέτσας επέστρεψε στις προπονήσεις.

Την Τρίτη (7/02) η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, και θα ξεκινήσει στις 16.00, ενώ την προσεχή Παρασκευή (10/2) έχει προγραμματιστεί η κοπή της πίτας.

Τέλος, το ΤΑΠ εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, Παναγιώτη Δρακόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα