Εθνικός Σιδηροκάστρου-Εβρος Σουφλίου 1-1

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο, καθώς Εθνικός Σιδηροκάστρου και Έβρος Σουφλίου έμειναν στο 1-1.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, καθώς οι δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο υπεροχής, αλλά με πολλά να κρίνονται από δύο φάσεις, στο πέναλτι που κέρδισαν οι Εβρίτες και σ’ αυτό που δεν έδωσε στο 30’ σε χέρι αμυντικού υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 15’ ο Παγωνίδης δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Καρυπίδη με τον διαιτητή Αναστασίου να δίνει πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Σεμερτζίδης ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 0-1. Στο 30΄σε σουτ μέσα σε περιοχή του Γκαϊτατζή

η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση.

Στην επανάληψη οι Σερραίοι μπήκαν καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο, ισοφάρισαν στο 55’ σε 1-1, όταν από εκτέλεση πλαγίου, ο Πασχαλούδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Γκαϊτατζής την δεύτερη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πέτκαρη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβριηλίδης, Φύλλων, Σαχπατζίδης Δ., Καρυπίδης, Πασχαλούδης, Φεύγας (75’ Κολοκοτρώνης), Ρούμπος, Δεμερτζής, Ρόβας (60’ Χίντζιος), Γκαϊτατζής, Ιωαννίδης (46’ Δημητρανόπουλος).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Πέτκαρης, Κοτζά Αλή, Νικολόπουλος, Πατίδης, Γκαρακλίδης, Παπαναστασίου (80’ Φατσής), Ζάχος, Ρουσσίδης (90’ Τοπαλίδης), Παγωνίδης (74’ Εφραιμίδης), Σεμερτζίδης, Αραμπατζούδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα