Καμπανιακός-Ολυμπιακός Κυμίνων 3-2

Τοπικό ντέρμπι στην Χαλάστρα, με τον Καμπανιακό να επικρατεί δύσκολα και χάρη στην εμπειρία του, τον νεοφώτιστων στην Δ’ Εθνική φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν αρκετά πιο κινητικοί από την ομάδα των Κυμίνων και υπό το βλέμμα 500 φιλάθλων και των δυο συλλόγων κατάφεραν να φτάσουν στο 1-0 με τον Σκόρδα στο 30’. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο μετά το γκολ αντέδρασαν και κατάφεραν στο 35’ να κάνουν το 1-1 με το πλασέ του Σαββαΐδη.

Στην επανάληψη εκ νέου ο Καμπανιακός πήρε προβάδισμα, χάρη στο γκολ

του Σκόρδα ξανά, στο 52’ ενώ στο 56’ ο Υψηλός έκανε το 3-1 και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα της Χαλάστρας. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 στο 80’ με το πλασέ του Παπά.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Παπάς, Γαβανάς, Γκόλτσης, Σιούνης, Μεσιάρης, Καμπουρίδης (70’ Κοσμίδης), Τανούρκας, Κουκουλέκης, Παπαγαθονίκου, Σκόρδας (86’ Γερόπουλος), Υψηλός (90+4’ Βογιατζής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: Νιάνιος, Παπαδόπουλος (50’ Βαρελάς), Κιομουρτζόγλου, Τσακίρης, Μαρσής, Αυγέρος (59’ Παπάς), Παπάζης, Σαββαΐδης, Βέργος, Μπενίσκος, Κουτρογιάννης (74’ Τζίμας).

Keywords
Τυχαία Θέματα