Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Απόλλων Αρναίας 3-2

Στις νίκες επέστρεψε ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου, ο οποίος επικράτησε στην έδρα του με 3-2 του Απόλλωνα Αρναίας, σ’ ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μ’ ένα όμορφο γκολ του νεοαποκτηθέντα Χασάνογλου στο 20’ και έκαναν το 2-0 στο 45’, με εκτέλεση πέναλτι του Λευκαρίτη, σε ένα πρώτο μέρος που ήταν κυρίαρχοι. Στη συνέχεια, ο Απόλλων ανέβασε στροφές και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 55’ μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλτσού, ενώ ο Δημητρακόπουλος στο 63’ ισοφάρισε

σε 2-2. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ν. Αγιονερίου ξεπέρασε το σοκ και το 65’, ο Χαιρόπουλος με κεφαλιά χάρισε την νίκη στην ομάδα του, με 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Εθνικός έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία, τόσο για την φάση του πέναλτι στο 55’ όσο και για αρκετά σφυρίγματα στο δεύτερο μέρος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Παπαλόπουλος, Ζορμπάς, Χαριζάνης, Χρυσοχοϊδης, Αποστολάς, Τσιρογιάννης, Χαιρόπουλος, Χασάνογλου, Στεργιανός (70’ Γιλτίδης), Λευκαρίτης (88’ Πουρζίτιδης), Καρακαλίδης (50’ Βλασακίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Αθανασιάδης, Τσιτογιάννης, Καραβέλης (45’ Καλτσός), Στόικος, Τζιότζιος, Παλασίδης (50’ Αρβανιτοζήσης), Δημητρακόπουλος, Μαυρίδης, Βερνής, Μπαλτατζής, Καρμίδης (80’ Γιατσάτσος)

Keywords
Τυχαία Θέματα