«Ερυθρόλευκο» μεταγραφικό ντεμαράζ!

Μπορεί από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας να διέρρεε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει άλλον παίκτη μετά τον Ρόι Κάρολ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ο Αλιαξάντρ Χλεμπ και ο Καζίμ Ρίτσαρντς προβάρουν τα... ερυθρόλευκα!

Την αρχή έκανε ο Λευκορώσος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης είχε παραχωρηθεί στην Βόλφσμπουργκ στην αρχή της σεζόν, ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα οι «λύκοι» να τον αφήσουν να φύγει.

Αμέσως

ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άναψε το «πράσινο φως» και πλέον απομένουν τα τυπικά για να αποκτηθεί ο Λευκορώσος άσος, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα σήμερα (31/01) για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους πρωταθλητές.

Όμως η έκπληξη ήρθε από την… Τουρκία, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του διεθνούς εξτρέμ, Καζίμ Ρίτσαρντς της Γαλατασαράι με την μορφή δανεισμού, ο οποίος έχει πάρει την έγκριση του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο «τσινγκούρι» έκρινε πως ο 25χρονος άσος μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τους Πειραιώτες.

Πλέον απομένουν λίγες ώρες για την λήξη της μεταγραφικής σεζόν και το μόνο που απομένει να δούμε είναι το αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει την ύστατη, κυριολεκτικά, στιγμή να ενισχυθεί με δυο ποδοσφαιριστές κλάσης…

Keywords
Τυχαία Θέματα