Ερωτηματικά για την κατάσταση υγείας του Κασάνο

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένουν στην Ιταλία τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα της υγείας του Αντόνιο Κασάνο ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο του Μιλάνο χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Ιταλός επιθετικός της Μίλαν εισήχθη εσπευσμένα σε κλινική του Μιλάνου μετά την επιστροφή της αποστολής των «ροσονέρι» από τη Ρώμη το περασμένο Σάββατο (29/10) καθώς αντιμετώπιζε δυσκολία ακόμα και να κινηθεί, ωστόσο σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας, σήμερα (31/10) βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

«Μίλησα πριν από λίγο με τον Αντόνιο και είναι

σε καλή διάθεση. Είναι δυνατός και σύντομα θα είναι καλά», τόνισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, λίγο πριν την αναχώρηση της Μίλαν για το Μινσκ όπου αντιμετωπίζει την Μπάτε Μπόρισοφ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League, για να συμπληρώσει ο τεχνικός της ομάδας Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πως: «Είναι καλύτερα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Δευτέρας εθεάθησαν η μητέρα (Τζιοβάνα) και η γυναίκα (Καρολίνα Μαρσιάλις) του Κασάνο να μπαίνουν στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία, αφού κανείς δεν θέλει να προχωρήσει σε λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο 29χρονος στράικερ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υποβληθεί σε μια σειρά καρδιολογικών και νευρολογικών εξετάσεων και σύσσωμη η οικογένεια της Μίλαν όπως και ο κόσμος του ποδοσφαίρου ευελπιστούν να βγουν καθαρές και να επανέλθει δριμύτερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα