Επιβεβαίωσε για Ζενίτ ο Μπονούτσι

Τις φήμες που ήθελαν τη Ζενίτ να έχει κινηθεί για την απόκτησή του τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, επιβεβαίωσε ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους Λεονάρντο Μπονούτσι, τονίζοντας πως είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο.

«Υπήρχαν κάποιες διαπραγματεύσεις με τη Ζενίτ , αλλά τόσο ο σύλλογος, όσο και εγώ αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και τώρα είναι στο χέρι μου να συνεχίσω να βελτιώνομαι», τόνισε αρχικά ο24χρονος άσος στον ιταλικό Τύπο, για να συμπληρώσει όσον αφορά στη λευκή ισοπαλία της «Μεγάλης Κυρίας» με την Κιέβο

στη Βερόνα, την Κυριακή:

«Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο. Η Νάπολι είχε χάσει στη Βερόνα (1-0 Σεπτεμβρίου), και η ένατη θέση της Κιέβο σημαίνει πως είναι μία δυνατή ομάδα. Είμαστε αναστατωμένοι, διότι μια νίκη θα σήμαινε πως είχαμε βελτιωθεί και άλλο, ωστόσο είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε τον αγώνα».

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχοντας συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή του «Καμπιονάτο» μαζί με την Ουντινέζε και ο Μπονούτσι ο οποίος μετεγράφηκε στη Γιουβέντους από την Μπάρι το καλοκαίρι του 2010, προέτρεψε τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν τη σκληρή δουλεία.

«Το να είσαι στην κορυφή του πίνακα, μας δίνει πεποίθηση, αλλά πρέπει να εργαστούμε σκληρά και να επικεντρωθούμε στους στόχους μας χωρίς να λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη που έχουμε δείξει μέχρι τώρα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα