Τι το ήθελες ρε Μερκ το «Φέλτινς»; (video)

Τι και αν έχουν περάσει περίπου δέκα χρόνια, ο πρώην διεθνής Γερμανός διαιτητής, Μάρκους Μερκ, φέρεται να έχει μείνει αξέχαστος στους οπαδούς της Σάλκε οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να του το αποδείξουν!

 

Ο Μερκ βρέθηκε στο «Φέλτινς Αρένα» καλεσμένος ως σχολιαστής από το γερμανικό κανάλι που μετέδιδε την αναμέτρηση ανάμεσα στους «βασιλικούς μπλε» και την Καϊζερσλάουτερν το περασμένο Σάββατο, με τους ιθύνοντες της μετάδοσης να τον τοποθετούν σε πλατό που είχε

στηθεί μέσα στο γήπεδο, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τις εξέδρες!

Εκεί όπου καθόντουσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι για κακή του τύχη μάλιστα, δεν είχαν ξεχάσει το αμφισβητήσιμο φάουλ που είχε σφυρίξει υπέρ της Μπάγερν κόντρα στο Αμβούργο, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga προ δεκαετίας! Ένα φάουλ από το οποίο προήλθε τελικά το… χρυσό γκολ των Βαυαρών, στερώντας μάλιστα τον τίτλο από τη Σάλκε!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ο Μερκ να δεχθεί βροχή αντικειμένων, όπως μπύρες, αναπτήρες, κέρματα και ότι… καλό διέθετε ο καθένας, αφού επιστρατεύτηκε μέχρι και μίνι μπάλα μπιλιάρδου! Τη λύση αναγκάστηκε να δώσει ένας υπάλληλος του καναλιού ο οποίος άνοιξε μία ομπρέλα για να τον προστατέψει.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την αστυνομία του Γκέλζενκίρχεν συνελήφθηκαν τρία άτομα με την κατηγορία της κακοποίησης.

{youtube}7J1OPTnJotg{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα