Επέστρεψε στην κορυφή η Γιουβέντους

Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισαν οι «μπιανκονέρι» στην «Γιουβέντους Αρένα» απέναντι στην Φιορεντίνα και επέστρεψαν στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, ήδη στο στρατόπεδο της Γιουβέντους επικρατούσε ανησυχία για το κατά πόσο μπορούν οι «μπιανκονέρι» να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Στην μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με την Φιορεντίνα όμως, κατάφεραν να μεταφέρουν την πίεση στις άλλες διεκδικήτριες του τίτλου, μετά τη νίκη τους με 2-1 απέναντι στους «βιόλα».

Ο Μπονούτσι στο 13’ με κοντινή προβολή έβαλε την ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπροστά στο σκορ,

με τον Γιόβετιτς να ισοφαρίζει στο αντίστοιχο λεπτό της επανάληψης με εξαιρετικό σουτ.

Την λύτρωση για τους γηπεδούχους, έδωσε για ακόμα μία φορά ο Μάτρι, ο οποίος με ωραίο πλασέ στο 65΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον η Γιουβέντους είναι στην κορυφή με 17 βαθμούς με την Ουντινέζε που φιλοξενείται από την Νάπολι ούσα δύο βαθμούς πίσω.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Λιστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιντάλ (88’ Πατσιέντσα), Πίρλο, Μαρκίσιο, Πέπε (87’ Ντε Τσέλιε), Μάτρι, Βούσινιτς (78’ Εστιγκαρίμπια)
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Ντε Σιλβέστρι, Γκαμπερίνι, Νατάλι, Πασκουάλ, Μουνάρι, Μπεχράμι, Κάρχα (84’ Σίλβα), Γιόβετιτς, Βάργκας (71’ Λάγιτς), Σέρτσι (46’ Τζιλαρντίνο)

Keywords
Τυχαία Θέματα