Εορταστικό τραπέζι και ευχές στον Απόλλωνα

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η εκδήλωση του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει του νέου έτους σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές.

Στιγμές χαλάρωσης απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης οι οποίοι παραβρέθηκαν στο τραπέζι που οργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Οι παίκτες της ομάδας μπορεί να είχαν στο μυαλό τους την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (31/12), ωστόσο έδειχναν να απολαμβάνουν την εκδήλωση.

Λίγο πριν από τις 12 το βράδυ

δεν είχαν αποχωρήσει όλοι οι παίκτες της ομάδας, με τον τεχνικό του συλλόγου κ. Σταθόπουλο να κάνει την αρχή με την… ελπίδα να ακολουθήσουν και οι ποδοσφαιριστές του.

Οι παίκτες αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές για το νέο έτος με τη μεγαλύτερη ευχή να είναι η άνοδος στην Football League που είναι και ο βασικός στόχος του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, κ. Βελλής τόνισε στους ποδοσφαιριστές: «Εμείς είμαστε στο πλευρό σας. Είμαστε αβοήθητοι και θα παλέψουμε μόνοι μας. Εσείς να είστε σαν οικογένεια μεταξύ σας. Αν και είναι δύσκολες οι εποχές, εμείς θα είμαστε δίπλα σας ότι και αν χρειαστείτε», είπε συγκεκριμένα.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και μέλη του ερασιτέχνη όπως ο πρόεδρος, Κώστας Δεδές και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα