Ενόχλησαν τα γυαλιά τον Θορπ

21:46 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Η τελευταία εμφάνιση του πέντε φορές Ολυμπιονικη Ίαν Θορπ , μετά την απόφασή του να επιστρέψει για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου δεν είναι τόσο άσχημη όσο την πρώτη φορά της επανεμφάνισής του, σύμφωνα με τον προπονητή του.

Ο Αυστραλός προπονητής Λέι Νούγκεντ είπε πως υπάρχουν ελαφρυντικοί παράγοντες για την παρουσία του Θορπ στα 100 μ. ελεύθερο στον αγώνα που έδωσε στη Ζυρίχη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Θορπ, που μετονομάστηκε σε «Θορπίντο»,

σύμφωνα με τον κόουτς έδειξε στο μίτινγκ της Ζυρίχης πως «…ήταν σαν να μην ήθελε να κολυμπήσει εκεί».

«Του βγήκαν τα γυαλιά και αυτό τον επηρέασε στον αγώνα», συνέχισε ο προπονητής του.

Ο Θορπ κολύμπησε τρία λεπτά και 59.48 δευτερόλεπτα στα 400 μέτρα στη Ζυρίχη, στην τελευταία του έξοδο, πριν τη συμμετοχή του στα δοκιμαστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Στα 400 μ. ποτέ δεν αγωνίστηκε για την απόδοση. Αγωνίστηκε περισσότερο δοκιμαστικά και τα πήγε πολύ καλά. Όταν δεν είμαστε εκεί, και δεν είμαστε μυημένοι σε στρατηγικές, συχνά διαβάζουμε λάθος πράγματα από το αποτέλεσμα. Αν με ρωτούσες την προηγούμενη Κυριακή θα έλεγα, «Πο, είναι χάλια». Ωστόσο, ο Μπέρναρντ –συνόδευσε τον Θορπ στη Ζυρίχη- μου είπε ότι παρουσιάστηκε σε καλή φόρμα, κολύμπησε αρκετά καλά και ψυχολογικά ήταν καλά».

Ο 29χρονος Θορπ, έχει αποτύχει να εντυπωσιάσει με την επιστροφή του, μετά το Νοέμβριο που έχει λάβει μέρος σε αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα