Έγγραφο «βόμβα» για Ράεντ από τον Άτταλο

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ, μετά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας «stoplekto», ότι ο ποδοσφαιριστής του Πανελευσινιακού,BDO RAED, ο οποίος είναι Συριακής καταγωγής, αγωνιζόταν ως Ρουμάνος με πλαστό διαβατήριο.

Η διοίκηση του Άτταλου, πριν από περίπου έναν μήνα, κατέθεσε ένσταση στην ΕΠΣΔΑ, για αντικανονική συμμετοχή του εν λόγω

ποδοσφαιριστή στο μεταξύ τους παιχνίδι, η οποία είχε απορριφθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔΑ.

Στη συνέχεια όμως, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Μαρκεσίνης, προσέφυγε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα, στις 25 Απριλίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας από τη Νέα Πέραμο, κατέθεσε μάλιστα έγγραφο προερχόμενο από την Πρεσβεία της Ρουμανίας, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα «stoplekto», το οποίο αναφέρει πως ο BDO RAED, δεν είναι Ρουμάνος και ότι το διαβατήριο είναι πλαστό.

Το έγγραφο με ημερομηνία 30/3/2012, αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση στο φαξ σας, έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι ο BKO RAED δεν είναι Ρουμάνος υπήκοος και το διαβατήριο που αυτός παρουσίασε με αριθ, 0976703 είναι πλαστό.
Για την ενημέρωση της Ρουμάνικης Αστυνομίας για αυτό το γεγονός, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε την διεύθυνση στην Ελλάδα του κ BKO RAED, τον αριθ, τηλεφώνου του, σε ποια ποδοσφαιρική ομάδα έπαιζε και για τον λόγο που το διαβατήριο του δεν ελέγχτηκε μέχρι αυτή τη στιγμή. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε για την αυτήν την περίπτωση και την Ελληνική Αστυνομία.
Με εκτίμηση
Πρεσβευτής Σύμβουλος
Επικεφαλής Προξενικού τμήματος
NIKOLAE ANTON».

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Keywords
Τυχαία Θέματα