Εκτίει με Ατρόμητο ο Τσιρίλο, «καμπάνα» για Λίνο

Τις υπηρεσίες του Μπρούνο Τσιρίλο για την τελευταία αγωνιστική των play offs με τον Ατρόμητο στην Τούμπα θα στερηθεί ο Λάζλο Μπόλονι – Δεν γλιτώνει την «καμπάνα» ο Λίνο.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες κόντρα στον Παναθηναϊκό, απόρροια του σοβαρού λάθους που έκανε στα τελευταία

λεπτά του αγώνα και ως εκ τούτου έπρεπε να λείψει σε μία από τις ερχόμενες τρεις αναμετρήσεις των play offs. Το τεχνικό επιτελείο έτσι του «Δικέφαλου» αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στον εντός έδρας αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως στο όριο καρτών βρίσκονται και άλλοι συμπαίκτες του Τσιρίλο, με πιο… επίφοβους τους Γκαρσία και Αθανασιάδη που έχουν από έξι.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά στο θέμα του Λίνο και το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε όταν δυσφόρησε και δεν πέρασε ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στους «πράσινους», ο Βραζιλιάνος αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού, ενώ πολλά εξαρτώνται και από τη στάση που θα κρατήσει ο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν συναντήθηκε με τον αριστεροπόδαρο άσο σήμερα Παρασκευή (11/05) καθώς προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία είχαν μόνο οι αναπληρωματικοί, ωστόσο αύριο θα αποφασίσει αν θα τον τιμωρήσει αφήνοντάς τον εκτός αποστολής για τη… ρεβάνς με το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ ή θα τον συμπεριλάβει κανονικά στη «φαρέτρα» του.

Keywords
Τυχαία Θέματα