Εκλογές 2012: Μάθε… μπαλίτσα στο νομοσχέδιο

11:54 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Μια φορά κι έναν καιρό, λίγο καιρό πριν, τον Φεβρουάριο δηλαδή, η Αθήνα είχε παραδοθεί στις φλόγες, κατά τη ψήφιση του Μνημονίου, όμως... o αθλητισμός είχε την τιμητική του εντός Βουλής.

Βράδυ 12ης Φεβρουαρίου. Η χώρα μας διανύει τις πιο κρίσιμες ώρες της σύγχρονης ιστορίας της. Χιλιάδες κόσμου διαδηλώνουν, το κέντρο της Αθήνας

φλέγεται και όλοι αναμένουν με αγωνία την επόμενη μέρα. Ολοι είπαμε; Ολοι εκτός από εκείνους (ξέρουν αυτοί) που είχαν επιλέξει, για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει σημασία, να αποβάλλουν την ένταση των στιγμών βλέποντας στο καφενείο της Βουλής το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο μπάσκετ και το ποδοσφαιρικό ματς το Παναθηναϊκού με την Ξάνθη...

Η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύτηκε στο Newsbomb.gr, ήταν ο αδιάψευστος μάρτυρας. Οπως είναι εύκολα κατανοητό, κάποιοι μέσα στη Βουλή δεν έδειχναν να ανησυχούν ιδιαίτερα.

Σύμφωνα, με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνο το βράδυ, αρκετοί βουλευτές έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των αγώνων, γεγονός που εκνεύρισε την Εύα Καϊλή. «Εκεί έξω γίνεται χαμός και εσείς βλέπετε μπάλα; Δεν ντρέπεστε;», φέρεται να τους είπε σε έντονο ύφος. Φυσικά, σύμμαχο δεν βρήκε. Μάλλον τον μπελά της βρήκε. «Φύγε από μπροστά, δεν βλέπουμε», ήταν η απάντηση που φέρεται να πήρε!

Η είδηση διαδόθηκε ταχύτατα, η οργή έγινε μεγαλύτερη, αλλά ευτυχώς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ένας εκ των βουλευτών που φέρονται να συμμετείχαν στη... θέαση των αγώνων, ο οποίος το αρνήθηκε μιλώντας σε επαρχιακή ιστοσελίδα, με το... αφοπλιστικό: «Εγώ είμαι ΑΕΚτζής και βλέπω μόνο την ομάδα μου…».

Ελάτε, κύριοι να οργανωθούμε να δούμε έναν αγώνα της προκοπής. Οταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι...

Keywords
Τυχαία Θέματα