«Έγραψε» ο Μουστάκας στη Μινεάπολις

Τρεις διαδοχικές νίκες συμπλήρωσαν οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς με το 7-6 επί των Μινεσότα Τουίνς.

Οι Alex Gordon και Billy Butler σημείωσαν home runs για τους Ρόγιαλς. Πάντως ο Μουστάκας ήταν αυτός που «έγραψε» το νικητήριο run με single στο όγδοο inning και ο Jonathan Broxton ακολούθησε με το τρίτο του φετινό save. Ακόμα, ο Trevor Plouffe είχε home

run για τους «δίδυμους».

O Νικ Μαρκάκης είχε 0/3 hits και οι Μπάλτιμορ Όριολς ηττήθηκαν με 5-2 από τους Όκλαντ Αθλέτικς. Άλλωστε ο Brandon McCarthy (1-3) έκανε την πρώτη του θετική εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και ο Grant Balfour συμπλήρωσε έξι saves.

Ένα 3-run double του Darnell McDonald αποδείχθηκε νικητήριο στο 10-3 των Μπόστον Ρεντ Σοξ σε βάρος των Σικάγο Ουάιτ Σοξ, αφού ανέτρεψε το 3-2 που διαμόρφωσε ο Paul Konerko με home run. Ακολούθησαν home run του McDonald και του David Ortiz, οι οποίοι βοήθησαν τον Daniel Bard (2-2) να πάρει τη νίκη.

Με το ευρύ... 13-1 επιβλήθηκαν οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς των Μιλγουόκι Μπρούερς. Από τρία RBIs είχαν οι Skip Schumaker και Jon Jay, ενώ ο Τζορτζ Κοτταράς έμεινε στο 0/1 hits σε μία καταστροφική βραδιά για την ομάδα του.

Απολαυστικός ήταν ο Joe Saunders (2-1) στο 5-0 των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς σε βάρος των Μαϊάμι Μάρλινς. Ο pitcher των «D-Backs» έβγαλε το παιχνίδι παραχωρώντας τρία hits, ενώ ο Jason Kubel έκανε τέσσερα... μόνος του. Επίσης ο Miguel Montero είχε τρία RBIs και ο Aaron Hill ένα home run.

Με 5-1 κέρδισαν οι Σικάγο Καμπς τους Φιλαδέλφεια Φίλις και ο Paul Maholm (2-2) πήρε τη νίκη, αν και παραχώρησε πέντε hits. Δύο hits είχε ο Tony Campana, ενώ ο Roy Halladay (3-2) ηττήθηκε, αν και ο Ty Wigginton σημείωσε home run για τους Φίλις. Στο τέλος ο Rafael Dolis πήρε το πρώτο save της καριέρας του.

Πέντε σερί ήττες συμπλήρωσαν οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς, όταν ο Derek Jeter πέτυχε το walk-off run στο ένατο inning και διαμόρφωσε το 7-6 υπέρ των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Οι Alex Rodriguz και Russell Martin είχαν ήδη πετύχει home runs για τους Νεοϋορκέζους, πριν αντιδράσουν οι «τίγρεις».

Με τέσσερα RBIs του Evan Longoria οι Τάμπα Μπέι Ρέις επιβλήθηκαν των Τέξας Ρέιντζερς με 8-4. Επίσης ο Longoria είχε home run, όπως ο Luke Scott. Έτσι ο Jake Shields (4-0) πήρε τη νίκη σε βάρος του Matt Harrison (3-1), αν και οι Josh Hamilton και David Murphy «έγραψαν» home runs για τους Τεξανούς.

Ένα single του Asdrubal Cabrera στο ένατο inning έκρινε το 3-2 των Κλίβελαντ Ίντιανς επί των Λος Άντζελες Έιντζελς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με αρνητικό τρόπο παρά τις υψηλές απαιτήσεις. Μοιραίος pitcher o David Carpenter (0-1), ενώ ο Torri Hunter «έγραψε» το πρώτο του φετινό home run για τους «αγγέλους».

Με Grand Slam του Michael Saunders επικράτησαν οι Σιάτλ Μάρινερς των Τορόντο Μπλου Τζέις με 9-5 στο δέκατο inning. Νωρίτερα είχε πετύχει και άλλο home run o Saunders, όπως ο Jesus Montero. Από την άλλη, οι Edwin Encarnacion και Eric Thames «έστειλαν» για τον καναδικό σύλλογο.

Ο Jose Altuve είχε δύο RBIs και ο Jed Lowrie δύο

Keywords
Τυχαία Θέματα