To ερωτηματικό «Ρόουζ» πλανάται στο Σικάγο

Θα μπορέσει ο Ντέρικ Ρόουζ να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις ή θα κληθούν οι Σικάγο Μπουλς να τα καταφέρουν χωρίς τον MVP του περσινού πρωταθλήματος στα playoffs;

Ο Ρόουζ απουσίασε από 27 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της regular season. Ωστόσο οι «ταύροι» την ολοκλήρωσαν με πενήντα νίκες σε 66 ματς όντας στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης του ΝΒΑ.

Τα playoffs, όμως, ενδέχεται να αποδειχθούν πιο δύσκολα για τους εκπρόσωπους

της «πόλης των ανέμων», αν ο πρώτος τους σκόρερ δεν είναι αυτός που... πρέπει. Άλλωστε οι Φιλαδέλφεια 76ερς ουσιαστικά διάλεξαν τους «ταύρους» στον πρώτο γύρο της postseason προτιμώντας τη συγκεκριμένη σειρά, αντί για μία με τους Μαϊάμι Χιτ. Συγκεκριμένα κατέβασαν αναπληρωματικούς παίκτες στα δύο τελευταία ματς της regular season και οι βασικοί θα ξεκινήσουν ξεκούραστοι τη διαδικασία καθορισμού πρωταθλητή στον «μαγικό» κόσμο.

Για την ώρα ο Ρόουζ είναι υγιής, αλλά όχι στο 100%. Αυτό δεν ισχύει για Ρίτσαρντ Χάμιλτον, που πρόλαβε να ανεβάσει στροφές στο τέλος της regular season, αν και έχασε επίσης αρκετούς αγώνες φέτος λόγω τραυματισμού. Ούτε οι «σίξερς» έχουν κάποιο άμεσο πρόβλημα, αν και έκαναν αρνητική πορεία στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα