Έφτασε η ώρα της κρίσης!

09:57 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τι κι αν ο «κατακλυσμός» πέρασε, η… κρίση ξεκινά σήμερα, οπότε έχει οριστεί η διεξαγωγή των πρώτων αγώνων των play offs, με τους Ηρακλή-Παμβοχαϊκό και Φοίνικα – Ολυμπιακό να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους».

Στη Σύρο θα δοθεί το πρώτο σερβίς των play offs, όπου ο Φοίνικας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στις 18:30

στον πρώτο ημιτελικό της σειράς στη Volleyleague. Λίγη ώρα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 20.45, ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Παμβοχαϊκό στη Μίκρα, στον άλλο ζευγάρι των play offs για τις θέσεις 1-4.

Τα φετινά ζευγάρια έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, αφού οι περσινοί φιναλίστ, ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής, με πρωταθλητή τον πρώτο, θα τεθούν αντιμέτωποι στις «εκπλήξεις», στους νεοφώτιστους της Volleyleague, Παμβοχαϊκό και Φοίνικα Σύρου.
Οι αγώνες δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, αφού η NOVA είχε γνωστοποιήσει την αντίρρηση της στη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, την προηγούμενη Πέμπτη (29/3) σχετικά με τη μέρα διεξαγωγής των αγώνων. Συγκεκριμένα, είχε ζητήσει οι αγώνες να γίνουν Σάββατο (31/3) και όχι Κυριακή, γιατί σήμερα έχει «πλούσιο» αθλητικό πρόγραμμα στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, ΕΣΑΠ και ομάδες αποφάσισαν για Κυριακή, οπότε η τηλεοπτική κάλυψη αυτών, δεν θα είναι δυνατή.

Διαβάστε αναλυτικά για τους δύο σημερινούς αγώνες, στα εξής θέματα:

Πλεονέκτημα έδρας η Σύρος, παράδοσης ο Ολυμπιακός

Φαβορί ο Ηρακλής, μπορεί ο Παμβοχαϊκός

Keywords
Τυχαία Θέματα