Εύκολο απόγευμα για Οικονόμο

Νίκη 3-0 για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης απέναντι στον ελλιπέστατο Αετό Σκύδρας για την 8η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League 2.

Η ομάδα της Σκύδρας πήγε στην Τσαριτσάνη μόλις με έντεκα ποδοσφαιριστές, χωρίς καμία αλλαγή και όπως είναι φυσικό προσπάθησε να παρουσιαστεί όσο πιο αξιοπρεπής μπορούσε. Κάτι τέτοιο έγινε για 41’, όσα άντεξε απέναντι στον Οικονόμο ο Αετός. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Μπανούσης κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην

ομάδα του ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παπαϊωάννου έκανε το 2-0 με ωραίου σουτ.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Οικονόμο να είναι κυρίαρχος και να φτάνει σε τρίτο τέρμα λίγο πριν το φινάλε. Ήταν το 86’ όταν και πάλι ο Μπανούσης με κεφαλιά έκανε το 3-0 και «κλείδωσε» οριστικά τη νίκη για τη θεσσαλική ομάδα.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Πούτας, Φλώρος, Τσιανάκας, Νικούλης, Μπανούσης, Κέρης (80' Λέβναϊτς), Παλάσκας (46' Βούλγαρης), Παπαϊωάννου, Κουλτσιάκης (58' Καράμπελας).

Αετός Σκύδρας (Γιώργος Τυριακίδης): Ραβούσης, Παπασυμεών, Κυριακίδης, Πασχώνης, Ξόμπλιος, Μαργιορίδης, Ιωαννίδης, Μπρέγκου, Κοντσίδης, Παπαστεργίου, Θεοδωσιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα