Εύκολα στην κορυφή η Μίλαν

Στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Μίλαν η οποία επικράτησε άνετα 3-1 της Τσεζένα εκτός έδρας.

Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη πήρε Μίλαν που συνέχισε τις θετικές της εμφανίσεις επικρατώντας 3-1 της Τσεζένα εκτός έδρας. Έτσι επέστρεψε στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, με ένα παιχνίδι παραπάνω από τη Γιουβέντους.

Ο Μουντάρι στο 29’ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μίλαν, με τον Εμάνουελσον δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 και να «καθαρίζει» το παιχνίδι για τους «ροσονέρι». Όλα τελείωσαν στο

55’ όταν ο Ρομπίνιο έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Πουντίλ στο 65’ που μείωσε για τους «ιππόκαμπους».

Σημαντική νίκη για την παραμονή της πήρε η Κιέβο στο «Λουίτζι Φεράρις» απέναντι στην Παλέρμο επικρατώντας 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ήταν ο Τιρό με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Ρόμα, η οποία επικράτησε 1-0 με δύσκολο τρόπο της Πάρμα στο «Ολίμπικο» και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μοναδικός σκόρερ για τους «τζιαλορόσι» ήταν ο Μπορίνι στο 24ο λεπτό. Τέλος στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Νοβάρα και Αταλάντα με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας στους έξι βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ιταλικούπρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα